چیلرهای تراکمی

چیلر هوا خنک چیست ؟

چیلرهای البرز کمپرسور خاورمیانه با مشخصه (ACKI) نوعی چیلر تراکمی میباشد که از آن به عنوان مولد سرما در تهویه مطبوع تابستانی سرمایشهای فرآیندی و خنک کاری تجهیزات صنعتی استفاده میشود اصول کار در چیلر هوا خنک تولید سرمایش بر اساس سیکل تراکمی – تبخیری است. البرز کمپرسور خاورمیانه چیلر تراکمی را از ظرفیتهای برودتی متنوع از 2 تن تبريد الى 2000 تن تبريد طراحی و تولید میکند. معمولا ظرفیتهای بین 2 الی 15 تن تبرید را به عنوان مینی چیلر هوا خنک و ظرفیتهای باالتر را به عنوان چیلر هوا خنک مرکزی نام میبریم از چیلر هوا خنک میتوان جهت سرمایش واحدهای مسکونی تجاری اداری و مجتمعهای فرهنگی – تفریحی و ورزشی و همین طور سرمایش فرآیندی در صنایع شیمیایی دارویی غذایی و … و همین طور خنک کاری تجهیزات و دستگاههای صنعتی استفاده کرد.

چیلر به دستگاهی گفته میشود که از طریق یک سیکل ترمودینامیکی تراکمی بخار یا جذبی گرما را به کمک گردش جریان سیال مشخصی (مبرد) از محیطی با دمای پایین به محیطی با دمای بالا منتقل میکند بنابراین میتوان چیلر را نوعی پمپ انرژی قلمداد کرد.

  1. چیلر تراکمی بخار: اساس کار چیلر تراکمی بخار، گردش جریان سیالی به نام مبرد در سیکل تبرید تراکمی بخار (کارو) بوده و بر پایه چهار مؤلفه اصلی شامل کمپرسور (واحد) تراکم کندانسور واحد) چگالش) شیر انبساط (واحد اختناق و اواپراتور (واحد) تبخیر شکل می گیرد.
  2. چیلر جذبی: مبنای کار چیلر جذبی سیکل تبرید جذبی میباشد که اساس فرایند سرمایش در آن مشابه سیکل تراکمی بخار است. با این تفاوت که مؤلفه هایی شامل جذب کننده واحد) جاذب) پمپ واحد) سیرکولاسیون) و ژنراتور (واحد گرم کننده جایگزین کمپرسور شدهاند و علاوه بر مبرد (آب) از سیال دیگری به عنوان جاذب (لیتیوم بروماید) نیز گردد که در جذب کننده (Absorber) با مبرد ترکیب شده و محلول غلیظی را شکل می دهند.

چرا البرز کمپرسور خاورمیانه ؟

  • دارای 18 ماه گارانتی و 15 سال خدمات پس از فروش.
  • طراحی شرکت البرز کمپرسور متناسب با مناطق جغرافیایی و شرایط آب و هوایی منطقه ( گرم سیری ) انجام میشود.
  • استفاده از لوازم وارداتی و با اصالت همراه با بهترین کیفیت روز دنیا.
  • استفاده از شلنگهای پرسی به عنوان جایگزین لوله های مویی.
  • ساخت اواپراتور استاندارد به دو روش آیس بانک ( Ice Bank ) و شل اند تيوب ) Shell and Tube ) با بهره گیری از دانش فنی و مهندسی